privacy-policy-300x200

Privacy beleid

 

Wij hechten grote waarde aan uw privacy, alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan de wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens.

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

 

Algemene gegevens:

Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.

 

Emailadres:

Uw emailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending en het sturen van licentiegegevens voor downloadsoftware.

U dient er dus voor te zorgen dat u altijd een emailadres opgeeft welke u regelmatig gebruikt. Wij gebruiken uw emailadres niet voor marketing doeleinden.

 

Uw telefoonnummer:

Dit nummer gebruiken wij om uw bestelling te controleren wanneer dit nodig zou zijn en om eventueel contact op te nemen wanneer wij twijfelen of u wel het juiste product heeft besteld.

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

 

Verkeersgegevens:

Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bv, het aantal pagina´s die bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

 

Uw gegevens veilig?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en uitsluitend ter beschikking stellen aan het door ons gecontracteerde incassoburo in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.

 

Uw gegevens worden niet opgeslagen en alleen bewaard bij onze klantgegevens Bevoegde medewerkers zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben daarin een geheimhoudingsplicht.