Online Backup

 

Het kan frustrerend zijn als je alle bestanden die je op je computer hebt opgeslagen verliest.

Dit scenario is helemaal zenuwslopend als je beseft dat je helemaal geen back-ups hebt gemaakt. Je hebt zin om je computer uit het raam te smijten of kapot te slaan met een hamer.

Nou, deze onnodige dingen hoef je niet te doen, blijf kalm want er zijn oplossingen voor je probleem.

Aangezien deze omstandigheid niet nieuw is hebben de meeste mensen tegenwoordig al het juiste antwoord gevonden en dit is het gebruik van een online backup.

De Anatra Backup pakket is een oplossing, waarin je kunt kiezen welke mappen je wilt back-uppen en Anatra Backup zal je bestanden veilig uploaden en de inhoud van deze mappen beschermen.

Het bewaart veilig online een gespiegelde kopie van je bestanden zodat je ze kunt ophalen op elk gewenst moment als ze verloren of beschadigd raken.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid back-up ruimte. Van alle gegevens, ongeacht de bestandsgrootte, worden automatisch backup gemaakt.

Bestanden die zijn geselecteerd voor online backup worden veilig opgeslagen met Anatra en kunnen worden geraadpleegd en hersteld via het webportaal of hersteld met behulp van onze Restore Software.

Als je de kennis hierover al hebt maar je afvraagt welke specifieke onderneming de beste online backup-diensten voor je kan verzorgen, dan is er geen noodzaak om verder te kijken want Anatra is hier met precies wat je nodig hebt.